Advert
as

VALİ USTA'YA SOLHAN'DA SICAK KARŞILAMA

VALİ USTA'YA SOLHAN'DA SICAK KARŞILAMA

Solhan’da vatandaşların samimi ve sıcak ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Hamdi Usta,”Burada sizlerle beraber olmaktan, büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. İçtenliğiniz ve yakınlığınız için teşekkür ederim.” dedi.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ilçe ziyaretleri kapsamında doğal ve kültürel zenginlikleri ile öne çıkan ilçemizde temaslarda bulundu. Buradaki ilk ziyaretini Solhan Kaymakamlığı'na yapan Vali Usta, kaymakamlık önünde ilçe protokolü tarafından karşılandı. Sıcak karşılama için teşekkür eden Vali Usta, Kaymakam Muhammed Çetin'den ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Daha sonra Solhan Belediyesi'ne geçen Vali Usta, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'dan ilçenin altyapı çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgi alarak, Solhan halkına kazandırılacak yeni hizmetler için başarılar diledi.

 İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri de yapan ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, sıcak karşılama eşliğinde sohbet edip çay içtiği vatandaşların taleplerini de dinledi.

 ‘Hayırlı olsun' dileklerinde bulunan vatandaşlara teşekkür eden Vali Usta, esnaflara da hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

 Son olarak Arakonak Belde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Usta, Başkan Mustafa Döner'den beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Arakonak Beldesinde de esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla bir araya gelen Vali Usta; “Burada sizlerle beraber olmaktan, büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. İçtenliğiniz ve yakınlığınız için teşekkür ederim” dedi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum