Advert
as

BELEDİYENİN SONDAJ ÇALIŞMASI SONUÇ VERDİ

BELEDİYENİN SONDAJ ÇALIŞMASI SONUÇ VERDİ

Solhan Belediyesi tarafından sürdürülen sondaj çalışması kapsamında; 202 metre derinlikte içme suyu çıkarıldı.

Solhan Belediyesi, mevcut içme ve kullanma suyu kaynaklarının azalması üzerine sondaj çalışmalarına başladı.

 Konu ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada;” “İlçemizde özellikle yaz aylarında içme suyunun sulama suyu olarak bağ ve bahçelerde kullanılmasından dolayı vatandaşlarımız içme suyunda büyük problem yaşıyordu. Bu problemi çözmek adına yaklaşık 1 ay süren sondaj kuyusu açma çalışmalarına başlandı. Yaklaşık 202 metre derinliğinde bulunan içme suyunu ilçemizin hizmetine sunuyoruz.

 yeni açılan bu kaynaktan su hattı döşenerek depolarımıza sonrada ilçemizin geneline dağıtılacaktır. Bizler halkımızın rahatı ve mutluluğu için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum