Advert
as

YETİM ÇOCUKLARA KIRTASİYE YARDIMI

YETİM ÇOCUKLARA KIRTASİYE YARDIMI

Yetimler Vakfı Bingöl Temsilciliği yetim çocuklara yönelik kırtasiye yardımında bulundu. İl Temsilcisi Kızılboğa,”Destekler oldukça yardım faaliyetlerimiz de olacaktır. Destek bekliyoruz ve gerçekten ihtiyaç vardır.”

Yetimler Vakfı Bingöl Temsilciliği 2023-2024 yılı Eğitim Öğretim sezonu öncesi yetim çocukları kırtasiye yardımı ile sevindirdi. Yetimler Vakfı Bingöl Temsilciliği olarak çocuklara kırtasiye yardımı dağıttı. Yetimler Vakfı Bingöl Temsilcisi Ahmet Kızılboğa, hayırseverlere çağrıda bulunarak destek verildikçe yardım faaliyetlerinin de artacağını hatırlattı. 

“YETİM KARDEŞLERİMİZİ SEVİNDİRMEK HEPİMİZİN GÖREVİDİR”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Bingöl Temsilcisi Ahmet Kızılboğa, yaptığı açıklamada, “2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okul okuyan yetim kardeşlerimize kırtasiye yardımında bulunmak istedik. Yardımlarımız hayırsever kardeşlerimizin destek ve katkılarıyla oluyor. Rabbim katkıda bulunan ve emeği geçen tüm kardeşlerimizden razı olsun, hayırlarını kabul etsin.  Bu kardeşlerimizi sevindirmek hepimizin görevi ve işidir. Çünkü Rabbimiz Kur'an'ı Kerimde, ‘Yetimi itmeyin ve isteyeni de boş geri çevirmeyin' buyuruyor. Değerli kardeşlerimizin katkılarıyla İhtiyacı olan kardeşlerimize yardım ve destekte bulunmak istiyoruz.  Emeği geçenlerden Rabbim razı olsun. Destekler oldukça yardım faaliyetlerimiz de olacaktır. Destek bekliyoruz ve gerçekten ihtiyaç vardır. Rabbim bu kardeşlerimize de sıhhat, hayır ve afiyet versin inşallah.

“YETİMLER VAKFI BİZLERE ÇOKÇA YARDIMDA BULUNUYOR”

Yetimlerin annelerinden Nafiye Orman; “Yetimler Vakfına çok teşekkür ediyoruz. Bizlere çokça yardımcı oluyorlar. Çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulundular. Çok mağdur bir aileyiz. Bana erzak konusunda da yardımcı oluyorlar. Hayırseverlere ve dernek çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yetimler Vakfı gönüllülerinden Ayşe Altunbay ise “Yetimler Vakfı gönüllüleri olarak her yıl düzenlediğimiz kırtasiye yardımından dolayı hayırsever halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu hayırlı görevi zevk ve heyecanla yapıyoruz. Mutluyuz, hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah yetim kardeşlerimize de sağlık, huzurlu ömürler ve zihin açıklığı versin” diye konuştu.

Kırtasiye yardımı alan çocuklar ise yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını ifade edip hayırseverlere teşekkür ettiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum