Advert
as

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde devir teslim töreni yapıldı. Solhan’da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Ali İhsan Yanılmaz, yerine atanan Muhittin Çiftçi'ye koltuğunu devretti.

2017 yılından beri Solhan’da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Ali İhsan Yanılmaz,  koltuğunu Muhittin Çiftçi'ye devretti. 

Devir teslim programına Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Eğitime Destek Platformu Başkanı Mehmet Bingöl, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Güneş, okul müdürleri ve müdürlük çalışanları katıldı. 

Yaklaşık 7 yıldır Solhan’a hizmet veren Ali İhsan Yanılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan devir teslim töreninde konuşma yaparak, bugüne kadar kendisine destek olanlara teşekkür etti. 

Yanılmaz, veda konuşmasında: “Değerli arkadaşlarım, yaklaşık 7 yıldır sürdürdüğüm Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu süreçte memleketim için elimden gelen çabayı sarf ettiğimi düşünüyorum. Bana destek olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Haklarınızı helal ediniz. Göreve yeni başlayan sayın müdürüm Muhittin Beye de Allah’tan hayırlı hizmetler ettirmeyi dilerim" ifadelerini kullandı. 

Katılımcılara teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi ise, “Yıllar önce yaklaşık olarak 1,5 yıl müdürümle birlikte çalıştım. Mevlam tekrar ilçemizde görev yapmamı nasip ettiği için hamdu senalar olsun. Amacımız bugünden sonra görevi devraldığımız noktada üzerine bir şeyler katarak daha ileri bir seviye götürmektir. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı sayın müdürüme teşekkür ederim.”dedi. 

Son olarak konuşma yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı Ali İhsan Yanılmaz’a teşekkür etti. Ayrıca Başkan Yıldız, yeni görevine başlayan Muhittin Çiftçi’yi tebrik ederek başarılar diledi.


 


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum