Advert
as

SOLHAN’A 10 YENİ HEKİM KADROSU AÇILDI

SOLHAN’A 10 YENİ HEKİM KADROSU AÇILDI

İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı’nın 112. Dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurası kapsamında Solhan’a 10, Bingöl geneli ise 119 yeni hekim ve uzman hekim için kadro açtığını duyurdu.

Yeni açılan hekim kadrolar için Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından duyurdu. Sağlık Bakanlığı merkezi atama ile Solhan’a 10, Bingöl geneli ise 119 hekim ve uzman hekim ataması için kadro açtı.

 112. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasına göre Adaklı İlçe Devlet Hastanesi 7, Genç Devlet Hastanesi 12, Genç İlçe Sağlık Müdürlüğü 4, Bingöl İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi 4, Karlıova Devlet Hastanesi 9, Karlıova Toplum Sağlığı Merkezi 3, Kiğı İlçe Devlet Hastanesi 8, Bingöl Kiğı Toplum Sağlığı Merkezi 2, Bingöl Merkez Toplum Sağlığı Merkezi 5, Bingöl Merkez 7 No'lu (Yolçatı) Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 2, Solhan Devlet Hastanesi 6, Solhan İlçe Sağlık Müdürlüğü 4, Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi 2, Yedisu Toplum Sağlığı Merkezi 2, Bingöl Merkez Devlet Hastanesi 49 olmak üzere toplam 119 hekim için kadro açıldığı duyuruldu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum