Advert
as

İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı

İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçede yılın Üçüncü İnsan Hakları Kurulu toplantısı, Kaymakam Okumuş başkanlığında gerçekleşti.

 

 

İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, ilçede insan haklarının korunması, insan hakları konusundaki ihlallerin önlenmesi amacıyla 2016 yılının üçüncü İnsan Hakları Kurulu toplantısını yaptı.

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe İnsan Hakları Kurulu görevinin, insan haklarının korunması ve insan hak ve özgürlüklerinin kullanılmasının önündeki engeller ile hak ihlallerine yol açan sosyal, siyasi, hukuki ve idari sebepleri incelemek, araştırmak ve bunların çözümüne ilişkin önerilerde bulunmak ve her türlü ayrımcılığın önlenmesi için gerekli çalışmaları yaparak, idarenin uygulamalarında vatandaşlara hoşgörü ve nezaketle yaklaşılmasını sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları yapmak olduğunu söyledi.

 

Toplantı, Kurul üyeleri tarafından açığa alınan memurların durumları, ilçedeki çöp sorunu, kaçak su sorunu ve bozulan köy yolları ile ilgili konular gündeme geldi. Toplantı, görüş ve önerilerle son buldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum