Advert
as

SOLHANLI ATLET TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

SOLHANLI ATLET TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Trabzon'un Köprübaşı İlçesinde düzenlenen "Köprübaşı Kervan Yolu Dağ Koşusu"nda Solhanlı sporcu Abdülmecit Açan, Türkiye üçüncüsü oldu.

Atletizm Federasyonu tarafından Trabzon'un Köprübaşı İlçesinde düzenlenen "Köprübaşı Kervan Yolu Dağ Koşusu"nda Solhanlı sporcu başarıya imza attı.

9 Eylül 2023 tarihinde Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde, doğanın zorlu koşullarına meydan okuyan genç sporcuların yarıştığı "Köprübaşı Kervan Yolu Dağ Koşusu" Türkiye Şampiyonası büyük bir heyecana sahne oldu. U20 kategorisinde mücadele eden Solhanlı Balkan Şampiyonu unvanlı sporcumuz Abdülmecit Açan, Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Köprübaşı'nın muhteşem doğal güzelliklerine ev sahipliği yapan bu zorlu yarış, genç dağcıların sınırlarını zorlamalarına ve dayanıklılıklarını test etmelerine olanak tanıdı. Abdülmecit Açan, rakiplerini geride bırakarak Türkiye 3.'sü olmaya hak kazandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum