Advert
as

SOLHAN’DA ARICILIK KURSU AÇILACAK

SOLHAN’DA ARICILIK KURSU AÇILACAK

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılacak Arıcılık Kursunda teorik ve uygulamalı eğitim verileceği belirtildi.

Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, arıcılıkta daha kaliteli ürün elde etmek için Arıcılık kursunun açılacağını belirtti.

 Arıcılık Kursunun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde verileceğini belirten Usta Öğretici Hüseyin Çakar, “Mesleki eğitim olan arıcılık kursları eğitimleri verilmeye başlanmıştır. Eğitim başvuruları Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezinde yapılabilmektedir. Eğitim toplamda 84 saat olup bu eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanılmakta. Eğitimin amacı; arıcılıkta daha kaliteli ürün üretim yapabilmek ve alternatif yani Apiterapide kullanılan arı ürünlerinin sağlık üzerinde kullanımı, faydaları ve üretim yöntemlerini öğretilmektedir. Eğitim teorik ve uygulama şeklinde verilmektedir.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum