Advert
as

STK’LARDAN ÇİFTÇİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

STK’LARDAN ÇİFTÇİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Muhittin Çiftçi’yi makamında ziyaret eden Solhan’daki Sivil Toplum Kuruluşları, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Solhan'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Muhittin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Solhan’daki eğitim durumu ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Eğitim Bir-Sen Solhan Temsilcisi Mehmet Mahşuk Uslu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İHH Solhan Temsilcisi Ahmed Çiftçi, Önder Solhan Temsilcisi Nayim Kaya ile Tügva Solhan Temsilcisi Ramazan Kızılırmak İlçe Milli Eğitim Müdürü Çiftçi’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum