Advert
as

GENÇLİK MERKEZİ’NDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

GENÇLİK MERKEZİ’NDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Bingöl İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Loğoğlu, Solhan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek değerlendirme toplantısı yaptı.

Solhan Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Bingöl İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Loğoğlu, akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’la bir araya geldi.

Solhan Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden İl Gençlik ve Spor Müdürü Loğoğlu, kurumda incelemelerde bulunarak personelle bir değerlendirme toplantısı yaptı. Yapılan Değerlendirme Toplantısı’nda Solhan Gençlik Merkezi’nin çalışmaları masaya yatırıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum