Advert
as

SOLHAN’DAKİ ÖĞRENCİLERİN BARINMA SORUNLARINA YÖNELİK TOPLANTI

SOLHAN’DAKİ ÖĞRENCİLERİN BARINMA SORUNLARINA YÖNELİK TOPLANTI

Solhan ve Genç ilçesindeki öğrencilerin barınma sorunlarına yönelik toplantı, Vali Ahmet Hamdi Usta Başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Ahmet Hamdi Usta başkanlığında Solhan ve Genç ilçesi olmak üzere Bingöl’deki yüksek öğretim öğrencilerinin barınma sorunlarını ele alan önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantı, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Solhan Belediye Başkan Vekili Adil Maç, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla, Bingöl Üniversitesi Konukevi Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Öğrencilerin barınma sorunlarını ele alan bu toplantının amacı, Solhan ve Genç öncelikli olmak üzere Bingöl ilindeki üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve çözüm önerileri geliştirildi. Toplantıda, özellikle üniversite öğrencilerinin barınma koşulları, talepleri ve karşılaştıkları zorluklar üzerinde konuşuldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum