Advert
as

FİZİK TEDAVİ SERVİSİ YENİ BİNASINDA

FİZİK TEDAVİ SERVİSİ YENİ BİNASINDA

Covid-19 sürecindeki pandemi başlangıcından bu yana kapalı olan Bingöl Devlet Hastanesi Yataklı Fizik Tedavi Hizmetleri Servisi, yeni binasında hizmete başladı.

Konuyla ilgili Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihindeki büyük deprem felaketi nedeniyle Mart 2023 ayında açmayı planladığımız Yenişehir Ek Binamızdaki Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Yataklı Tedavi Ünitesi, deprem riskinden dolayı uzun süredir yatarak tedavi alması gereken hastalara hizmet verememekteydi. İlgili binamızın bakanlığımız tarafından boşaltılması kararı sonrasında Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ünitemiz Bingöl Devlet Hastanesine devredilen Düzağaç mevkisinde bulunan eski Kamu Hastaneleri Birliği Binamıza (Korkmaz Petrol arkası) taşınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, “Ayaktan fiziksel tedaviler ve iyileştirme işlemleri ile yataklı tedavi hizmetleri 26.09.2023 Salı gününden itibaren artık bu binamızda verilecektir. Ünitemizin taşınması ve yataklı tedavi ünitesinin aktif hale getirilmesi ile il merkezimizde ikamet etmeyen hastaların da tedavilerinin daha kolay daha nitelikli olması sağlanacaktır.” ifadeleri kaydedildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum