Advert
as

UYAR, MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

UYAR, MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Solhan Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Selahattin Uyar, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Selahattin Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, Solhan Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Sorunlarla ilgili açıklamalarda bulunan Uyar,”Muhtarlarımızla görüşmemizde Solhan'ın genel sorun ve sıkıntılarını konuştuk. Muhtarlarımızdan Yeni Mahalle Muhtarı Hakan Çelikel, Boğlan Mahalle Muhtarı Fırat Arı, Yeşilova Mahalle Muhtarı Harun Karabulut ve Halimepınar Mahalle Muhtarı Nihat Tezel muhtarlarımızla bir araya geldik sorunlarını dinledik.

Mahallelerimizin muhtarları tarafından dile getirdiği başlıca sorunlar; Solhan ilçemizden geçen derenin ıslah çalışması yapılması için bu yönde çok başvuruda bulunduklarını fakat herhangi bir ilerleme kaydetmediklerini söylediler. Sorunun muhatabı DSİ olduğunu söylediler. Bununla beraber büyük tehlike arz eden Solhan yamacına çelik elek sözü aldıklarını fakat muhatap olan kurumdan bir adım atılmadığını dile getirildi. Yeşilova mahallemizde Karayollarına ait taş ocağı şantiyesinde dinamit patlatması sonucu birçok ev ve hayvan barınağının duvarları çatladığını dile getirdiler.

Mahallelerimizin tüm bu sorunlarının çözülmesi ile ilgili kurumlarla irtibata geçip sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağız. HÜDA PAR olarak halkımızın yanındayız ve sorunlarıyla ilgileniyor, çözümü için gayret ediyoruz."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum