Advert
as

ELAZIĞ TİCARET BORSASI, BİNGÖL’DE TEMSİLCİLİK AÇTI

ELAZIĞ TİCARET BORSASI, BİNGÖL’DE TEMSİLCİLİK AÇTI

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının girişimleri sonucu, Elazığ Ticaret Borsası Temsilciliği Bingöl’de açıldı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Kadir Çintay ve yönetiminin girişimleri sonucunda Elazığ Ticaret Borsası Temsilciliği oda binasında hizmete girdi.

Açılışa Başkan Kadir Çintay, Elazığ Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ile oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Temsilcilik açılışında konuşma yapan Başkan Çintay: “Bugün Bingöl için özel günlerden bir tanesi, misafirlerimiz ile birlikte bu meclis toplantısını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu toplantı sonrası Odamız hizmet binasında Elazığ Ticaret Borsası temsilciliğinin açılışını yapacağız. Bu gelişme İlimiz ve üyelerimiz için çok büyük bir gelişme olacaktır. Üyelerimiz bundan sonra faturalarını onaylamak için Elazığ’a gitmek zorunda kalmayacaktır. Bu üyelerimiz için hem büyük bir zaman kazanılması hem de gereksiz yol masrafı harcamalarının son bulması anlamına gelmektedir. Üyelerimiz derken bizim şu an en büyük üyemiz Sütaş’tır. Sütaş’ın da bugün aramızda olmasını çok önemsiyoruz. Elazığ Borsa Temsilciliği’ni İlimize kazandıran Sayın Mehmet Ali Dumandağ’a, yönetim kurulu ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Borsa temsilciliğimiz, ticaretin ve yatırımın bölge arasında daha fazla canlanmasına katkıda bulunacaktır. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Türkiye’nin en büyük süt entegre tesisini Bingöl’e kurduğunuz için bir kes daha meclisimizin huzurunda Sütaş’a büyük bir minnettarlık duyduğumuzu belirterek teşekkür ediyoruz. Bu büyük yatırım, bölgemizin ekonomisine önemli bir katkı sağlıyor ve süt ürünleri sektöründe yeni fırsatlar yaratıyor. Sütaş ekonomik katkının yanında İlimize kurumsal işletmecilik anlamında da öncülük yapmakta ve örnek olmaktadır. Sütaş ismi çok kısa süre içerisinde Türkiye’de Bingölle tam özdeşleşecektir. Bunu çok iyi biliyoruz. Bu ilerleme ve gelişme için her zaman onların yanlarında yer alacağız. Tabi günün önemi borsa temsilciliğinin açılması olunca Sütaş’ta önemli bir yararlanıcısı olarak bu hizmetten faydalanacaktır. Bugün hizmet binamızda açılacak borsa temsilciliğini hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum