Advert
as

KAYA, HAKSİAD BİNGÖL İL TEMSİLCİSİ OLDU

KAYA, HAKSİAD BİNGÖL İL TEMSİLCİSİ OLDU

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Bingöl İl Temsilciliği’nde görev değişimi yaşandı.

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Bingöl İl Temsilciliği’nde görev değişimine gidilirken, başkanlığa Abdullah Kaya getirildi. HAKSİAD Bingöl İl Temsilcisi olarak görevini sürdüren Yüksel Üzer, yönetimde yapılan değişiklik sonucu görevini Abdullah Kaya’ya devretti. Görevi Kaya’ya devreden Üzer, Abdullah Kaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.

HAKSİAD Bingöl İl Temsilcisi Abdullah Kaya ise şimdiye kadar HAKSİAD için yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Yüksel Üzer’e teşekkür etti. Görev değişikliği sonrası İl Temsilciliğinde istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bingöl’deki durum analizi yapılarak, kentte iş sahaları ve yapılacak çalışmalar ele alındı. Yapılan istişare ve değerlendirmeler sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Bingöl İl Temsilcisi Abdullah Kaya, “İlimizdeki iş insanları ve üyelerimizle birlikte kentin kalkınması için çalışmalarımıza başladık. Bu gaye doğrultusunda istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm kamu, özel sektör ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte memleketimizin büyümesi için el ele vereceğiz. Bingöl için yapılacak çalışmalarda her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Bize bu görevi layık gören genel merkezimize, üye ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Rabbim ayaklarımızı doğru yol üzerine sabit kılsın inşallah” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum