Advert
as

VALİ USTA, SOLHAN KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ USTA, SOLHAN KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Solhan köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Usta, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Vali Usta’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Solhan köy muhtarları, sırayla söz alarak sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Muhtarlarla yapılan toplantıda konuşan Vali Usta şunları söyledi; “Muhtarlarımız bulunduğu mahallelerde ve köylerde bir yandan devletimizin kurumlarını temsil ederken bir yandan da bölgedeki halkın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynamaktadırlar. Muhtarlarımız aynı zamanda çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından birisi olan yönetime katılımcılığı kolaylaştırarak demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturmaktadır.

Bugün, bu kapsamda değerli muhtarlarımızı dinledik. Sorunları ve talepleri not aldık. İnşallah kurumlarımızın kapasitelerini en hızlı şekilde bu sorunlar için yönlendirecek ve kullanacağız. Devlet-millet el ele vererek çalıştığımızda Bingöl’ümüzde çözülmeyecek sorun yoktur.” 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum