Advert
as

SOLHANLI KÜÇÜK ATLETLERDEN BÜYÜK BAŞARI

SOLHANLI KÜÇÜK ATLETLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Bingöl’de düzenlenen atletizm yarışmalarında il birincisi, il ikincisi ve il üçüncüsü olan Solhanlı küçük öğrenciler, aldıkları derecelerle büyük bir başarıya imza attılar.

Bingöl'de Küçükler Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları finalinde Solhanlı küçük atletler, aldıkları derecelerle büyük bir başarıya imza attılar.

Bingöl'de Okul Sporları Küçükler Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları sonuçlandı. Küçük Erkekler Atletizm Yarışmasında; 1. Solhan Atatürk Ortaokulu, 2.Solhan Arakonak Ortaokulu, 3. Solhan YBO oldu.

Küçük Kızlar Atletizm Yarışmasında ise 1. Solhan Dilektepe Ortaokulu, 2.Solhan Arakonak Ortaokulu, 3. Solhan YBO oldu.

Küçükler Atletizm İl Birinciliği'nde dereceye giren okullara, düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

Bingöl'deki Okul Sporları Küçükler Atletizm İl Birinciliği müsabakalarına 13 okuldan 83 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışmalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

 Küçük Erkekler Atletizm Yarışmasında;

1. Solhan Atatürk Ortaokulu

2.Solhan Arakonak Ortaokulu

3. Solhan YBO

 Küçük Kızlar Atletizm Yarışmasında;

1. Solhan Dilektepe Ortaokulu

2.Solhan Arakonak Ortaokulu

3. Solhan YBO

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum