Advert
as

HÜDA PAR İL BAŞKANI ALPAYA'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

HÜDA PAR İL BAŞKANI ALPAYA'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi’yi ziyaret ederek işgalci İsrail’in saldırısına maruz kalan Filistinli Müslümanların durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Gazetemizi ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, Solhan İlçe Başkanı Selahattin Uyar ve beraberindeki heyetle bir araya gelen gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi ile bir süre sohbet ettiler.

Basının öneminin konuşulduğu ziyarette gündemin en önemli konusu Filistinli Müslümanların işgalci İsrail’in saldırısına maruz kalması durumuna değinildi.

Ziyaret sebeplerine değinen Alpaya, HÜDA PAR olarak en önemli mesele ve gündemlerinin Filistinli kardeşlerimizin işgalci İsrail saldırılarına maruz kalması olduğunu ifade ederek, Mescid-i Aksa ve Filistin topraklarının İşgalci İsrail’den kurtulana dek Müslümanlar olarak mücadele edeceklerini söyledi.

Alpaya şunları söyledi: "Filistin toprakları işgale uğradığından bu yana oradaki kardeşlerimiz türlü sıkıntılar çekmektedirler. 14 Mayıs 1948'den bu yana katliam ve saldırılar sistematik ve kurumsal bir hal almış ve artarak devam etmektedir. Siyonist rejim Filistin topraklarında işgalcidir. İşgalciye direnmek ve işgal ettiği topraklardan çıkarmak için mücadele etmek meşrudur. Meşru olmayan şey, işgalin devam etmesidir. Mescid-i Aksa Müslümanların ilk kıblesidir. Beytül Makdis mukaddestir, etrafı mübarektir. Kudüs ümmetin izzetidir. Bu izzeti çiğnetmemek için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Bu savaş, Hamas-İsrail savaşı değildir. Bu savaş Filistin-İsrail savaşı değildir. Bu savaş Arap-İsrail savaşı da değildir. İşgal rejimi bütün Müslümanlara ve İslam’ın mukaddesatına saldırmıştır. Siyonizm bütün insanlığın başına beladır. Öyleyse topyekûn bir mücadele ile işgal sona erdirilmelidir. Allah'ın izniyle er ya da geç işgalciler işgal ettikleri topraklardan zelil bir şekilde çıkmak zorunda kalacaklardır. Akıbet muttakilerindir. Zafer inananlarındır. Allah kesin bir zafer ile müjdelenmeyi nasip eylesin ve zaferimizi yakınlaştırsın."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum