Advert
as

BİLDİK,“MAZLUM FİLİSTİN’İN TARAFINDAYIZ”

BİLDİK,“MAZLUM FİLİSTİN’İN TARAFINDAYIZ”

Zalim ile mazlum karşı karşıya iken tarafsız kalamayacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, “Ecdadımız, mazlumun yanında saf tuttuğu gibi bizler de mazlum Filistin halkının yanında tarafımızı belirtiyoruz.” dedi.

İnsanlık dışı ve savaş hukuku ve ahlakına aykırı biçimde -çocuk-kadın-yaşlı-sivil-hasta- demeden Filistin halkını hedef alıp terör eylemlerini sürdürerek katliamlarına devam eden israil’e karşı devlet iradesi dur demeden bir şey yapılamayacağını belirten Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, Batılı ve batıl iradelerin mazlumdan yana olmamasını anladıklarını ancak Müslüman devletlerin sessizliğinin bombalardan daha derin yaralar ve acılar bıraktığına dikkat çekti.

Bildik, “Bugün, İslam Alemi olarak kıyama kalkma ve fiili adımlar atma durumunda olmak gerekirken Müslüman ülke yetkililerin de vatandaşlar gibi telin/kınama ile zamanı geçirmelerini kabul edemeyiz. Bir tarafta zalim bir taraf da mazlum varken tarafsız olamayız. Bir taraf katl edip diğer taraf katl edilirken biz tarafsız olamayız. İnsanlığa karşı işlenen bu terör suçlarına karşı bizler mazlumun yanında, zalimin karşısında olmalıyız. Bizler dualar ile Filistinli kardeşlerimizin yanında olurken Müslüman ülkelerin yöneticileri ise fiili adımlar atıp yaptırımlar uygulamalılar. Yerimizde durarak bu zülmü ve katliamı durduramayız. Ebabil beklersek Erbakan Hocamızın dediği gibi; ‘8 milyonluk İsrail için, 1,5 milyar Müslüman Ebabil bekliyorsa; Ebabiller gelse İsrail'i değil bizi taşlar.” dedi. 

‘ERBAKAN METODU İLE DUR DEMEK GEREKİR’

 “İsrail terörüne dur demek istiyorsak somut adım atmamız gerekiyor” diyen Bildik, şunları aktardı: “ABD’nin Kıbrıs Harekatı sonrası Türkiye’ye ambargo uygulamaya kalkması ile İncirlik Üssü'nü kapatan ve 1980'de İsrail yanlısı politika yürüttüğü için, Dışişleri Bakanı Hayrettin Erkmen'i gensoru ile bakanlıktan düşüren Necmettin Erbakan Hocanın; Çekiç Gücü, ABD askerlerini Türkiye’den dışarı attığı ve 54. Hükümet döneminde El-Halil kentinin korunması için 100 yıl aradan sonra, yeniden Türk askerini Filistin'e gönderdiği gibi icraatlar gerekir.  İsrail’in Ankara Büyükelçisinin sınır dışı edilmesi, ABD'nin İncirlik Üssü ve Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması, Petrol başta olmak üzere bütün stratejik maddelerin ABD ve İsrail'e satışının bütün Müslüman ülkeler tarafından durdurulması gibi yaptırımlar ile karşı konulmalıdır. Yoksa israil sağırdır bizlerin kınamalarına ve kördür yıkılan şehiler ile katledilen yavruların bedenlerine. İslam Alemi, ortak hareket ederse ve elindeki imkanları zulme karşı bir yaptırım gücü olarak kullanılırsa İsrailin ateşkes ilan edip anlaşmaya razı gelmesi kaçınılmaz olur. Bizler, Filistin meselesinde ve tüm hak mücadelelerinde dün olduğu gibi bugün de yapılan etkinliklere katılıp basın açıklamalarına destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile tekrar Filistinli kardeşlerimizin haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Rabbim mazlum ve mustazafların yardımcısı olsun, onları muhafaza etsin. Zalim ve katil terör devleti israili de bozguna uğratarak zelil etsin.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum