Advert
as

ÖĞRETMENLERE ETWİNNİNG KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ

ÖĞRETMENLERE ETWİNNİNG KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ

Bingöl’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okullarda görev yapan öğretmenlere yürüttükleri eTwinning projeleriyle kazandıkları ulusal ve Avrupa kalite etiketi levhaları takdim etti. Bu kapsamda Solhan’da görev yapan 6 öğretmene Avrupa Kalite Etiketi ödülü verildi.

Bingöl’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eTwinning Kalite Etiketleri Ödül Töreni yapıldı. Solhan’da görev yapan 6 öğretmene Avrupa Kalite Etiketi ödülü verildi.

eTwinning Kalite Etiketleri ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, İl Müdür Yardımcıları Yusuf Tokuş ve Abdulhaluk Çakan ile Şube Müdürleri Remzi Dinler ve Sadullah Eryatan katıldı.

Bingöl’de görev yapan 111 öğretmen, eTwinning projeleri için 148 Ulusal ve 48 Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Ancak öğretmenlerin bir kısmı tayin olduğu için eTwinning Kalite Etiketleri Ödül Törenine 82 öğretmen katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Avrupa Kalite Etiketi belgelerinin sahiplerine verildiği törende Ulusal Kalite Etiketleri İl Müdür Yardımcılarımız Yusuf Tokuş ve Abdulhaluk Çakan ile Şube Müdürleri Remzi Dinler ve Sadullah Eryatan tarafından verildi. eTwinning Kalite Etiketleri Ödül Töreni geleneksel hale gelen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kalite ödülünü alan öğretmenleri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi,”Avrupalı paydaşlarımızın katılımlarıyla yürütülen 4 farklı eTwinning projesinde 4 Avrupa Kalite Etiketi, 6 Ulusal Kalite Etiketi alan Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleriyle Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

 Kalite Etiketini alan Solhan’daki öğretmenler;

 Alaattin Bahşi                

Remziye Gamze Bahşi  

Zeynep Nom                 

Selami Akar                    

Davut Doğan                 

Rıdvan Ayyıldız              

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum