Advert
as

ATLETİZM YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI

ATLETİZM YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI

Bingöl'de 2023-2024 Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Puanlı Atletizm İl Yarışmalarında Solhanlı Yıldız öğrenciler, aldıkları derecelerle büyük bir başarıya imza attılar.

Bingöl'de 22 Ekim 2023 tarihinde yapılan Yıldız Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları finalinde Solhanlı Yıldız atletler, aldıkları derecelerle büyük bir başarıya imza attılar.

Bingöl'de yapılan Puanlı Atletizm İl Yarışmalarında Yıldız Erkeklerde Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu İl birincisi, Solhan BİST Arakonak Ortaokulu il ikincisi oldu.

Yıldız Kızlarda ise Solhan Dilektepe Ortaokulu İl ikincisi olurken Solhan BİST Arakonak Ortaokulu ise İl dördüncüsü oldu.

Bingöl'deki Okul Sporları Yıldızlar Atletizm İl Birinciliği müsabakalarına 11 okuldan 79 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışmalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum