Advert
as

SOLHAN’DA E-SINAV MERKEZİ AÇILDI

SOLHAN’DA E-SINAV MERKEZİ AÇILDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce birçok il ve ilçede uygulamaya konulan Elektronik Sınav Merkezi Solhan’da da hizmete girdi.

 Vatandaşların randevu alarak girebilecekleri, açık öğretim kurumları sınavları, kalfalık ustalık teorik sınavları, amatör elsizcilik sınavları, motorlu taşıtlar sürücü kursiyerleri teorik sınavlarının tümü artık Solhan Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesinde Elektronik Sınav Merkezi’nde gerçekleşecek.

Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesine ait binanın bir bölümünde oluşturulan Solhan E-Sınav Merkezi’nin açılışı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Şube Müdürü Muhtesim Tunç ve sürücü kurslarının yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

E - Sınav Merkezi hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Çiftçi,“ İlçemiz Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapımı tamamlanan MTSK, Açıköğretim, Mesleki Eğitim, Amatör Telsizcilik vb. sınavların da yapılmasına uygun olarak hazırlanan 20 kişilik e-sınav merkezi 23.10.2023 tarihinde hizmete açılmıştır. İlçemize Hayırlı olsun.” dedi.

Açılışın ilk gününde Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı (MTSK) yapıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum