Advert
as

GENÇLİK SPOR, VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON OLDU

GENÇLİK SPOR, VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON OLDU

Solhan Kaymakamlığınca düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında şampiyon, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü oldu.

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sonuçlandı. Toplam 19 maç oynanan turnuvanın finalinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımını 3-0 yendi.

 13 takımın katıldığı müsabakalarda ipi göğüsleyerek şampiyon olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Voleybol Takımı oldu. İkinciliği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı alırken, üçüncülüğü Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu Takımı aldı. Ayrıca turnuvanın Fair Play ödülünü Solhan Kaymakamlığı, Özel Ödül ise İlçe Müftülüğü’ne verildi.

 Zevkli ve çekişmeli geçen turnuva sonucunda dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ile protokol üyeleri tarafından verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum