Advert
as

BİNGÖL'DE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ YAPILDI

BİNGÖL'DE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ YAPILDI

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) TOBB Genç Girişimciler Kurulu seçimleri sonuçlandı.

Bingöl TSO Genç Girişimciler Kurulu'nda yeni yönetim belirlendi. Yapılan seçimde, kurulun yeni yönetim kadrosu belirlendi. Kurul Başkanlığı görevine Ahmet Şenkozat seçilirken, başkan yardımcılıkları pozisyonlarına Ahmet Önalan ve İlyas Bor getirildi. Yeni yönetim, genç girişimcilerin iş dünyasındaki temsilcileri olarak görevlerine başladı. Kurulun diğer üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Adnan Halilan, Barış Enez, Emrah Okay, Mahmut Kınasarı, Mazlum Çahan, Muhammet Ali Bora, Nurullah Çiftçi, Oğuzhan Elaltuntaş, Serhat Günaydın, Sinan Şaşar, Şiyar Bucuka ve Yunus Emre Barman.  

 İŞ DÜNYASINDA DAHA İLERİ GİTMEK İÇİN ÇABA HARCAYACAĞIZ

Bingöl TSO TOBB Genç Girişimciler Kurulu, genç girişimcilerin iş dünyasındaki temsilcileri olarak faaliyet gösterecek ve Bingöl'deki genç girişimcilere katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürecek. Başkan Ahmet Şenkozat, yaptığı konuşmada, “Değerli Bingöl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, seçim sonucunun açıklanmasıyla birlikte yeni bir döneme başladığımızın bilincindeyiz. Öncelikle, bu göreve seçilmemde desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bingöl Genç Girişimciler Kurulu olarak, genç girişimcilerin iş dünyasında daha fazla söz sahibi olmalarını ve gelişmelerini desteklemeyi amaçlayan bir misyonu üstleniyoruz. Bu misyonu gerçekleştirmek için, birlikte çalışacağımız icra kurulu üyelerini seçtik. Bu noktada, desteklerini ve güvenlerini bizden esirgemeyen Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay'a ve yönetim kurulu ile meclis üyelerine de teşekkür ediyorum. Bingöl'ün genç ve dinamik girişimcileri olarak, iş dünyasında yeni başarılar ve projeler için birlikte çalışarak önemli adımlar atmaya hazırız. Genç girişimcilerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çalışmalarımıza hızla başlayacağımıza inanıyorum. Bu süreçte, her birinizin fikirleri, önerileri ve enerjisi bizim için çok değerli olacak. Sizlerin desteğiyle, Bingöl'ün iş dünyasında daha da ileriye gitmek için çaba harcayacağımıza inanıyorum. Sözlerimi tamamladan önce bizden önceki Genç Girişimciler Başkanı Faysal Açıkbaş ve kurul üyelerine vermiş oldukları emekler için ilimiz adına teşekkür ediyorum. Tekrardan icra kurulumuz ve il kurulumuzun memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum