Advert
as

ŞKEA ORTAOKULU FUTBOLDA İL BİRİNCİSİ OLDU

ŞKEA ORTAOKULU FUTBOLDA İL BİRİNCİSİ OLDU

Bingöl'de Okul Sporları Yıldız Erkekler Futbol İl Müsabakaları sonucu, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu şampiyon oldu.

Bingöl'de İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Futbol İl Birinciliği Yarışmaları tamamlandı. Müsabakalar sonucu, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu şampiyon oldu.

Yıldızlar Futbol İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren okullar, düzenlenen ödül töreni ile ödüllendirildi. 

Bingöl merkezde 8 okuldan 144 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ve kıyasıya mücadeleye sahne olan müsabakalar tamamlanırken, ödül töreninde öğrenciler elde ettikleri başarının heyacanını yaşadı.

Konu ile ilgili açıklama yapan okul idaresi,”Futbol alanında Solhan ilçemize ilk il birinciliği başarısını kazandıran okul takımımızla birlikte Belediye Başkanımız Sn. Abdulhakim Yıldız'a sunduğu kıymetli destekleri için teşekkür ziyaretinde bulunarak, sembolik anlamda teşekkür plaketi takdim ettik.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum