Advert
as

SOLHAN’A 1 UZMAN, 1 AİLE HEKİMİ KADROSU AÇILDI

SOLHAN’A 1 UZMAN, 1 AİLE HEKİMİ KADROSU AÇILDI

Bingöl’e uzman doktor ve pratisyen doktorlar için toplam 19 münhal kadro açıldı. Açılan kadroların Solhan Devlet Hastanesi’ne 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Aile Hekimi kadrosu olduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanlığının 113. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında illerde açılan kadroları açıkladı. Bingöl geneli 15’i uzman tabip, 4’ü pratisyen tabip olmak üzere 19 kadro açıldı.

Açılan kadrolara başvurular, 26-30 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak, kuralar 1 Kasım 2023 tarihinde çekilecek.

BİNGÖL’DE AÇILAN KADROLAR

Bingöl Devlet Hastanesi’ne 1 anesteziyoloji ve reanimasyon, 1 göz hastalıkları, 1 iç hastalıkları, 1 kadın hastalıkları ve doğum, 1 kulak burun boğaz hastalıkları, 1 nefroloj, 1 nöroloji, 1 ortopedi ve travmatoloji ve 1 tıbbi onkoloji uzmanı kadrosu, Karlıova Devlet Hastanesi’ne 1 iç hastalıkları ve 1 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı kadrosu, Solhan Devlet Hastanesi’ne 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı ve 1 aile hekimliği kadrosu, Kiğı Devlet Hastanesi’ne 1 aile hekimliği kadrosu, Bingöl Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1 aile hekimliği kadrosu açıldı. Ayrıca Bingöl 49’uncu Komando Tugayı ve Bingöl Devlet Hastanesinde görev yapmak üzere 4 pratisyen tabip kadrosu açıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum