Advert
as

YETİMLER VAKFI, GAZZE’YE YARDIM STANDI KURDU

YETİMLER VAKFI, GAZZE’YE YARDIM STANDI KURDU

İhtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, Gazze'deki Müslümanlara destek amaçlı Solhan'da yardım standı kurdu.

Yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, Gazze'ye acil yardım çağrısıyla çalışma başlattı.

Aksa Tufanı operasyonu öncesinde farklı periyodlarla Filistin'e yardımlarını ulaştıran Yetimler Vakfı, işgal rejiminin Gazze'ye yönelik başlattığı son saldırılar dolayısıyla stant çalışmasına yöneldi.

Filistin için başlatılan yardım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Solhan Temsilcisi İzettin İslamoğlu, Gazze'ye yardım yapılması hususunda hayırseverleri duyarlı olmaya davet etti.

Yetimler Vakfı olarak Aksa Tufanı başladığı gibi Aksa'ya acil yardım çağrısıyla yetkili kurumlardan izin aldıklarını kaydetti.

Aksa Tufanının başlamasıyla birlikte acil yardımlarını sürdürdüklerinin altını çizen İslamoğlu,"Herkes gücü nispetinde yardımlarını Yetimler Vakfı'na iletmesi durumunda bizlerde inşallah Gazze'ye ulaştıracağız. Saldırıların olduğu, füzelerin atıldığı ve binaların yerle bir olduğu yerlerde kardeşlerimize bir kısım yardımları ulaştırdık. Bu da hayırseverlerin destekleriyle oldu." ifadelerini kullandı.

"İSRAİL MALLARINI BOYKOT EDELİM"

Müslümanların duyardı davranarak bir yandan imkân doğrultusunda Gazze'ye yardım etmesi öte yandan işgal rejiminin mallarını boykot etmesi gerektiğini belirten İslamoğlu," İnfak edelim ve oradaki Müslüman kardeşlerimize yardımcı olalım. Şayet 'elimizden bir şey gelmiyor' deyip geri çekilir, israil mallarını tüketirsek işgal rejimi daha da güçlenir ve kardeşlerimizi katletmeye devam eder." şeklinde konuştu.

İslamoğlu,“Ziraat Bankası önünde yardım standımızı kurduk. Hayırseverlerimiz, vakfımız aracılığı ile bağışta bulunabilirler.”


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum