Advert
as

YILDIZ’DAN GAZZE DESTEK ÇADIRINA ZİYARET

YILDIZ’DAN GAZZE DESTEK ÇADIRINA ZİYARET

Namaz Platformu Başkanı Abdullah Yıldız, HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından kurulan Gazze Destek Çadırını ziyaret etti.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığının Telekom ve PTT önünde kurduğu “Gazze Destek Çadırını” ziyaret eden Namaz Platformu Başkanı Abdullah Yıldız’ı  HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya karşıladı.

 Yıldız, Gazze’de yaşanılan insanlık dramına ilişkin çadırdaki not defterine duygularını yazdı.

 Namaz Platformu Başkanı Abdullah Yıldız, HÜDA PAR Gazze Destek Çadırını ziyaretinin ardından şunları söyledi: “Bingöl’de HÜDA PAR’ın Gazze, İzzettin El Kassam Tugayları ile dayanışma amacıyla kurulan çadırındayız. Burada Siyonist, katil netanyahunun ve onun en büyük destekçisi ABD’nin ve diğer Avrupa devletlerinin Kudüs, Mescid-i Aksa’da  ve özelikle Gazze’de  işlenen korkunç  katliamlara nasıl sessiz kaldıklarını biliyoruz, görüyoruz. Burada sergilenen fotoğraflara baktığımızda gerçekten tarihin en korkunç ve en acımasız katliamını görebiliyoruz ve dünya seyrediyor. Bu olaylara sadece seyirci kalmamak adına dualarımızla, maddi yardımlarımızla elbette medya basın ve iletişim üzerinden Filistin, Gazze ve Mescidi Aksa davasını insanlara ve insanlarımıza anlatmak açısından son derece faydalı bir etkinlik ve bir çalışma olmuş tebrik ediyorum. Bingöl’den tüm Türkiye ve dünya Müslümanlarına dua ve selam ediyoruz.”

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum