Advert
as

VALİ USTA, SOLHAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ USTA, SOLHAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Ahmet Hamdi Usta, Solhan programı kapsamında yapımı tamamlanan Tekstilkent ile yapımları devam eden yeni mezbahane ve Solhan Kaymakamlığı Hükümet Binasında incelemelerde bulundu.

 İlçe ziyaretleri kapsamında Solhan'ı ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta’yı Kaymakam Muhammed Çetin ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız karşıladı. Vali Usta, ilçede yapılan yatırımları inceledi.

 TEKSTİLKENT'TE 200 KİŞİYE İŞ İMKANI

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından Solhan'da yapılan Tekstilkent'te incelemelerde bulunan Vali Usta, çalışmalar hakkında Kaymakam Çetin'den bilgi aldı. Yılsonuna kadar faaliyete girmesi beklenen Tekstilkent'te yaklaşık 200 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.

 SON SİSTEM MEZBAHANE HİZMETE GİRECEK

Vali Usta, ilçede yapım çalışmaları devam eden yeni mezbahane alanında da incelemelerde bulunarak, “Son sistem yapılan ve hizmete girmek için son rötuşları çalışılan bu güzel hizmet için Solhan Belediye Başkanımız Abdülhakim Yıldız'ı kutluyorum” dedi.

 USTA; “YENİ HÜKÜMET KONAĞI SOLHAN'A ÇOK YAKIŞACAK”

Solhan'da bitme aşamasına gelen Solhan Kaymakamlığı ve Hükümet Konağı binasını da gezen Vali Usta, Kaymakam Muhammet Çetin'den çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.

 Yeni hükümet konağı bittiğinde Solhan ilçesine çok yakışacağını belirten Vali Usta, ‘Bingöl ve tüm ilçelerimizde hemşehrilerimize iyi ve kaliteli hizmet vermenin çabası içerisindeyiz. Her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Bugünümüz dünden daha iyi; yarınımız da çok daha iyi olacaktır inşallah’’ dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum