Advert
as

ÖĞRENCİLER, FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİNE YARDIM İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

ÖĞRENCİLER, FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİNE YARDIM İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Solhan Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, siyonist işgal rejimi tarafından katledilen Filistinli Müslümanlara sahip çıkmak amacıyla kermes düzenledi.

Siyonist işgal rejiminin bombalı saldırılarına maruz kalan Filistin halkı için dünyanın birçok coğrafyasından destek çağrıları gelmeye devam ederken bu çağrıya bir yanıt da Solhan Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinden geldi.

Solhan Merkez İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde kermes düzenleyen öğrenci ve öğretmenler, kendi evlerinde hazırladıkları birbirinden farklı yemekleri para dönüştürerek Filistinli kardeşlerinin bir nebze olsun yaralarını sarmak için Solhan İHH aracılığıyla gönderdi.

Düzenlenen kermesin çok anlamlı olduğunu belirten Solhan İHH Temsilcisi Ahmed Çiftçi, “Solhan Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri okul bahçesinde bir kermes düzenledi. Yaşanan vahşete karşı sessiz kalmamak ve zulüm altındaki Filistinli kardeşlerimizin bir nebzede olsa yaraların sarılması adına bu güzel ve anlamlı etkinlikten dolayı okul idaresi başta olmak üzere öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Kermeste toplanan nakdi yardımı Solhan İHH aracılığıyla genel merkeze gönderdik. İnşallah, yaşanan acılara bir nebzede olsa umut olur.”dedi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum