Advert
as

SİYER YARIŞMASININ KAYITLARI BAŞLADI

SİYER YARIŞMASININ KAYITLARI BAŞLADI

Peygamber Sevdalıları, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği “O'nu Oku, O'nu Yaşa” Ödüllü Siyer Yarışmasının kayıtları başladı.

Şubat ayında yapılacak olan siyer yarışması hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Solhan Temsilciliği, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve teveccühün artarak devam ettiği siyer yarışmamızın startını verdik. Amacımız Solhan’da Hz. Peygamber'in adının her evde anılması, gündem olması ve layıkıyla anlaşılmasıdır.

 Yarışmamız herkese hitap ediyor ve 4 kategoriden oluşmaktadır. 1'inci kategori 4 ve 5'inci sınıf, 2'nci kategori 6-7-8'inci sınıf, 3'üncü kategori lise öğrencilerimize yönelik olup 4'üncü kategori ise üniversite ve diğer belirtilmeyen eğitim durumlarına yöneliktir. Yarışmamız 11 Şubat 2024 tarihinde yapılacaktır. Yarışmamıza katılan herkes kazanacaktır, kaybeden olmayacaktır. Zira Resûl-i Zişan'ı tanımaktan daha büyük bir ödül yoktur. Yarışmaya teşvik olması ve Efendimizi tanımamıza vesile olması için çeşitli hediyelerimiz olacaktır. Umre, bilgisayar, bisiklet, tablet, drone vb çeşitli hediyelerimiz olacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum