Advert
as

AĞRALI, BALKAN ŞAMPİYONASINDA ÜÇÜNCÜ OLDU

AĞRALI, BALKAN ŞAMPİYONASINDA ÜÇÜNCÜ OLDU

Bingöl Belediye Yaşamspor Kulübü’nün başarılı sporcularından Solhanlı Yavuz Ağralı, Balkan Maraton Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

Milli Atlet hemşerimiz Yavuz Ağralı, Yunanistan'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda üçüncülüğü elde ederek önemli bir başarıyla imza attı.

Bingöl Belediyesi Yaşamspor Kulübü sporcusu Milli Atlet Yavuz Ağralı, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen Balkan Maraton Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Bingöl Valiliği'nden yapılan paylaşımda, Balkan Şampiyonası'nda üçüncü olan Milli Atlet Yavuz Ağralı tebrik edilerek başarılarının devamı dilendi.  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum