Advert
as

SOLHAN BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

SOLHAN BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın destekleriyle Solhanlı öğrencilere online eğitim projesi kazandırıldı. Yapılan protokoller ile yapay zeka destekli online eğitim projesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Öğrencilerin akademik başarı ve motivasyonlarının artırılması için Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi katılımlarıyla 4 yıllık iş birliği protokolü imzalandı.

 Solhan Belediyesi tarafından geleceğin teminatı olan gençlere destek olmak amacıyla dev eğitim projeleri hayata geçirildi.

 Yetkililer arasında yapılan protokol ile teslim alınan proje, Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın makamında yapılan ikili protokole Başkan Yıldız yanısıra; Online Eğitim Projesi yetkililerinden Makbule Ekici ile Yakup Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhitin Çiftçi ile Şube Müdürü Muhtesim Tunç katıldılar.

Online eğitim projesi yetkilileri tarafından protokol sonrası şu bilgiler paylaşıldı: “İnsana hizmetin insanlığa hizmet olduğunu bilen, bir bireye yatırım yapmanın dahi bütün insanlığa katkı sağlamak olduğunun farkında olan değerli başkanımız Abdulhakim Yıldız’ın vizyoner öncülüğü ile başlatılan yapay zeka destekli online eğitim projesi, Türkiye’nin en kapsamlı LGS ve YKS hazırlık kurslarını bütün hemşehrilerimizin evine getirdi. Yapay zeka destekli online eğitim platformu, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun binlerce ders videosu, 100.000’in üstünde soru havuzu, rehberlik desteği ve ödev takip sistemi gibi içerikleriyle hem gençlerimizin ders başarılarını yükseltmeyi, hem de sınavlarına eksiksiz ve kusursuz bir biçimde hazırlanmasını amaçlamaktadır. Online eğitim platformu üzerinden yapılacak ödüllü deneme sınavları ile birlikte, 6500 adet basılı deneme sınavı da, Solhan  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği protokolü kapsamında ilçe genelinde uygulanacaktır. Sayın başkanımız Abdulhakim Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu değerli hizmetlerinden ötürü teşekkürü borç bilir, bu eğitim seferberliğinin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.”

Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ise; “Geleceğimizin teminatı olan siz sevgili öğrenciler, gençlerimizin eğitimi için hazırlamış olduğumuz eğitime destek programı ile ders başarınızı artırıp LGS ve YKS sınavlarını etkili bir şekilde hazırlanarak başarılı olmanızı amaçlamaktayız. Bu vesile ile Solhan Belediyesi olarak eğitim öğretim sürecinde hedefimize doğru ilerlerken kullanacağımız her türlü eğitim aracı için yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister, bu kapsamda eğitim paketini hizmetinize sunmaktan mutluluk duyarız.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum