Advert
as

BİNGÖL FEN LİSESİNDEN FİLİSTİN'E DESTEK KAMPANYASI

BİNGÖL FEN LİSESİNDEN FİLİSTİN'E DESTEK KAMPANYASI

TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi, "Filistin'e Kardeş Oluyoruz" sloganıyla bir yardım kampanyası düzenledi.

"Filistin'e Kardeş Oluyoruz" sloganıyla TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesinde yardım kampanyası düzenlendi.  Kampanya kapsamında okulda bir yardım standı açıldı. Okulun Değerler Eğitimi Kulübü tarafından düzenlenen kampanyanın amacının bir soykırıma dönüşen İsrail zulmü karşısında sessiz kalmamak ve bu vesileyle öğrencilerde farkındalık ve yardım bilinci oluşturmak olduğu vurgulandı.

TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesinin Filistin'e destek olmak amacıyla yürüttüğü kampanyada okulun web sitesinden öğrenci velilerine de çağrı yapıldı. Okulun internet sayfasında yer alan yardım çağrısı metninde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) bir hadisi paylaşılarak "Kampanyamızla birlikte oraya ulaştırabileceğimiz en küçük yardım bile insani şuurumuzun bir nişanesi olacaktır." ibaresine yer verildi. Okulun internet sayfasında velilerden yardımlarının ve desteklerinin beklendiği belirtildi.

TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesinin ilimiz okulları içerisinde öncülük ettiği yardım kampanyası kapsamında öğrenciler, veliler, eğitim camiası ve vatandaşlar bağışta bulundular. Yapılan bağışların İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Gazze halkına ulaştırılacağı bilgisi paylaşıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfından yapılan açıklamaya göre, İHH, Mısır Kızılayı ve uluslararası kuruluşlarca, 7 Ekim sonrasında İsrail'in soykırıma dönüşen saldırılarının ardından insani yardımların öneminin daha da arttığı Gazze'ye yönelik 11 tırdan oluşan bir yardım kafilesi organize edildi. İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının tıbbi malzeme ve ilaç desteği verdiği yardım tırlarının Gazze'ye ulaştığı kaydedildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum