Advert
as

NİHAT DOĞU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NİHAT DOĞU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2024 mahalli idareler seçimleri için Ak Partiden Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Nihat Doğu, yeni bir yönetim anlayışıyla cesur, kararlı ve adalet anlayışı temelinde bir hizmet yürüteceğini belirterek başvuruda bulundu.

AK Parti Solhan İlçe Başkanlığı'na giderek 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek mahalli seçimler için Solhan Belediye Başkanı Aday Adaylığı müracaatını yapan Nihat Doğu, parti üyelerine hitaben bir konuşma yaptı.

 Parti üyelerine konuşma yapan Nihat Doğu şu ifadeleri kullandı:

“Saygıdeğer Solhanlı Hemşerilerim, Solhan sokaklarında büyüyen, her karışında izi olan bir kardeşiniz olarak, henüz 20 li yaşlarımdayken, Aktif siyasete adım attım. 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde kurulan Ak Partimizde, Büyük ve Güçlü Türkiye davasının bir neferi olarak Solhan’ımızda Gençlik Kolları Kurucu İlçe Başkanı olarak azim ve heyecanla çalışmaya başladım.

Siz kıymetli hemşerilerimizin ve Siyasi büyüklerimizin desteğiyle, 2008 yılında Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim. Aynı Dönemde ilçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm.

2012 - 2020 yılları arasında 3 Dönem Ak Parti Solhan İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 2020 yılında Ak Parti Bingöl İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim. Ayni dönemde Karlıova İlçe Koordinatörlüğü, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı ile Ar-Ge ve Eğitim Birimlerinden sorumlu il Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum.  28. Dönem Ak Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı oldum.

Gençlik ve Yardım Kuruluşu alanında faaliyet yürüten birçok Sivil Toplum Kuruluşunda aktif görevlerde bulundum.

Müsiad Bingöl Yönetim kurulu üyeliği ve Bingöl Ticaret Sanayi odası üyesi olarak iş dünyasında faaliyetlerde bulunmaktayım.

30 yıldır Solhan'da yaşayan ve 25 yıllık siyasi yaşantımda, bu güzel şehrin her köşesini yakından tanıyan bir hemşeriniz olarak, Siyasi alanda elde ettiğim bilgi ve deneyimle, yine sizlerin teveccühüyle Solhan Belediye Başkanlığı için "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" anlayışıyla İnsanlarımıza hizmet etmek için bugün kuruluşundan beri içinde bulunduğum ve hizmet etmekten onur duyduğum Ak Partimizden Aday Adayı olduğumu sizlerle paylaşıyorum.

Büyük ve Güçlü Türkiye'nin Mimarı, 21. Yüzyılı Dünya siyasetine damgasını vuran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Türkiye Yüzyılı ülküsüne hizmet etmek için yılmadan ve yorulmadan çalışmaya hazırım.

Siz değerli hemşerilerimizle omuz omuza vererek, Gönül belediyeciliği anlayışıyla Solhan’ımızı her daim ileri taşıyacağımıza, müstesna hizmetler ve değerler inşa edeceğimize inancım tamdır.

 Daha iyi bir SOLHAN için, HAYALLERİMİZ,

HAYALLERİMİZİ gerçekleştirebilecek Projelerimiz,

Projelerimizi başarıya ulaştırabilecek

BİLGİMİZ, TECRÜBEMİZ, ENERJİMİZ ve HİZMET AŞKIMIZ VAR.

Yeni bir Yönetim anlayışıyla Cesur, Kararlı ve Adalet anlayışı şiarımız olacaktır.

Her birinize en kalbi muhabbetlerimi ve saygılarımı sunuyorum.  Destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum