Advert
as

SOLHAN KROS TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

SOLHAN KROS TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Batman’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi 1. Etap yarışlarında Bingöl Temsilcisi Solhan İlçe Karması Erkekler U16 Takımı, bölge şampiyonu oldu.

Bölgesel kros ligi 1. Etap yarışları 19 Kasım 2023 tarihinde Batman ilinde gerçekleşti. 23 takım 85 sporcunun katıldığı Erkekler U16 kategorisi 1. Etap yarışlarında Solhan Takımı Bölge 1.si olarak 2 Aralık 2023 tarihinde Diyarbakır'da yapılacak olan Yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Zülfü Çalışkan,“Batman’da gerçekleşen Bölgesel kros ligi 1. Etap yarışlarında U16 kategorisinde ilçe takımımız bölge birincisi olarak 2 Aralık 2023 tarihinde de Diyarbakır'da düzenlenecek olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Genç sporcularımızı tebrik ediyor, gençlerimizi fedakarca bu sürece hazırlayan Ümit Sekin hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum