Advert
as

ELEKTRİK DİREĞİ TEHLİKE SAÇIYOR

ELEKTRİK DİREĞİ TEHLİKE SAÇIYOR

Yeni Mahalle Bazmana Bölgesinde oturan mahalle sakinleri, Fatih Caminin bitişiğinde bulunan ve tehlike saçan elektrik direğinin yenilenmesini istiyor.

Bazmana Mevkiinde oturan mahalle sakinleri, Fatih Caminin bitişiğinde bulunan ve evlerine elektrik sağlayan direğinin alt kısmının her iki taraftan büküldüğünü ifade ederek, bu elektrik direğinin ufak bir rüzgarda düşeceğini ve yangına sebebiyet vereceğini söylediler.

Mahalle sakinleri, ”Gördüğünüz gibi elektrik direğinin alt kısmı iki taraftan bükülmüş durumda rüzgarlı havalarda sürekli direk sallanmaktadır. Her an devrilebilir. Bu direk devrildiğinde yangına sebebiyet verebilir. Sürekli endişe içindeyiz. Bu direğinin değiştirilmesini talep ediyoruz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum