Advert
as

GENGÖRÜ, "TECRÜBELERİMLE HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

GENGÖRÜ,

AK Parti'de Solhan Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunan Halim Gengörü, "30 yıllık belediyecilik tecrübelerim ile Solhan'a hizmet etmek istiyorum" dedi.

2024 Mahalli idare seçimlerinde AK Parti'den Solhan Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık başvuruda bulunan Halim Gengörü, Solhan'a ve Solhanlıya hizmet için kollarını sıvadığını aktardı.

AK Parti Solhan İlçe Başkanlığı’nda Solhan Belediye Başkanı Aday Adaylığı için başvuruda bulunduktan sonra açıklamalarda bulunan Gengörü, “Eğer partimiz bize bu fırsatı verirse sizlerin de desteğiyle İnşallah Solhan için var gücümüzle çalışacağız.” diyerek konuşmalarını şu ifadeler ile sürdürdü; “Solhan’ın her sorununu biliyorum ve çözmek için elimden geleni yapacağım. Solhan Belediyesinde çalıştığım 30 yıllık sürede aldığım bütün deneyimlerle belediyeciliği son derece iyi bildiğim için orada edindiğim deneyim ve tecrübelerimi Solhanlı hemşehrilerimizin teveccühleri ile hizmet yolunda aktarmak istiyorum. Solhan'a ve Solhanlıya hizmet için kollarımızı sıvadık. Solhan’ın bir evladı ve bir Solhan sevdalısı olarak halkımıza hizmet etmek amacı ile Solhan Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu buradan sizin aracılığınız ile tüm hemşerilerimize duyurmak istiyorum.”

HALİM GENGÖRÜ KİMDİR?

1978 Solhan Doğumlu olan Halim Gengörü, İlk Orta ve Lise eğitimini Solhan'da tamamladı. Eğitimini tamamladığı yıl Solhan Belediyesi'nde iş hayatına başlayarak 30 yıllık sürede Solhan Belediyesinin çeşitli kademelerinde çalıştı. Gengörü, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum