Advert
as

HİDAYET CAMİİ DUALARLA AÇILDI

HİDAYET CAMİİ DUALARLA AÇILDI

Solhan Halimepınar Mahallesinde bulunan Hidayet Camii, mahalle sakinleri ve hayırseverlerin yardımlarıyla tamamlanarak dualarla açıldı.


İnşaatı tamamlanan Hidayet Camii, Cuma namazı öncesinde İl Müftüsü Mustafa Topal tarafından yapılan dualarla ibadete açıldı.

Açılışa Kaymakam Muhammed Çetin, İl Müftüsü Mustafa Topal, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak, Halimepınar Mahalle Muhtarı Nihat Tezel, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Mustafa Topal tarafından açılışta yaptığı vaazda, caminin yapımında emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen hayırsever Solhan halkına dua etti.

Halimepınar Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Hidayet Cami Yaptırma Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nihat Tezel, “Bugüne kadar maddi manevi katkı veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Mahallemize layık bir camiyi yapıp teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. En zor günlerimizde bizi yalnız bırakmayan tüm mahalle sakinlerine, hayırsever dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum