Advert
as

AK PARTİ, BİNGÖL'DE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

AK PARTİ, BİNGÖL'DE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı tarafından 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanlığına aday olacak aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanlığına aday olacak aday adayları için AK Parti Bingöl İl Başkanlığı temayül yoklaması yaptı.

Bingöl Veysel Belgin Konferans Salonu'nunda yapılan teşkilat içi temayül yoklamasına AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, İl ve ilçe Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan programda konuşan AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, 31 Mart seçimlerinde il, ilçe ve beldelerde 11 belediyeyi de kazanma gücüne sahip olduklarını belirterek bu hedefle çalışacaklarını vurguladı.

Oy kullanımı anlatan sinevizyon gösteriminin ardından temayül seçimi başladı. Elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklaması oy kullanma işlemi saat 16.00'da sona erdi. Oylamaya katılımın yüzde 75 olduğu belirtildi.

Yapılan oylamada delegelere, aday tercihleri, hizmet, yatırımlar, mevcut başkanların durumu hakkında çeşitli sorular soruldu.

Bingöl Merkez’de belediye başkanlığı için sadece 1 kişi başvuruda bulunurken, Solhan’da 5 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bingöl Merkez’de dışarıdan bir aday getirilmemesi durumunda mevcut Başkan Erdal Arıkan ile Alican Bayram adaylık için yarışacak.

 AK Parti’de ilçe ilçe başvuruda bulunan isimler:

BİNGÖL MERKEZ

Bingöl Merkez Belediye Başkan aday adaylığı için şuana kadar sadece Alican Bayram başvuruda bulundu.

SOLHAN

Solhan İlçesinde Dr. Mehmet Şiyar Yalçın, Ziya Ateş, Nihat Doğu, Bayram Bariç, Halim Gengörü aday adaylığı başvurusunda bulundu.

GENÇ

Genç İlçesinde Rauf Savaç, Abdullah Asutay, Zeki Akın ve Osman Topluk aday adaylığı başvurusunda bulundu.

KARLIOVA

Karlıova İlçesinde Ümit Aksoy, İlyas Bingöl ve Metin Bingöl başvuruda bulundu.

ADAKLI

Adaklı İlçesinde Erdal Dalga, Erdal Almalı ve Yıldıray Gürlük başvuruda bulundu.

YEDİSU

Yedisu İlçesinde Sedat Uçar başvuruda bulundu.

Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum