Advert
as

TECRÜBE PAYLAŞIM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

TECRÜBE PAYLAŞIM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okulu tarafından ‘Tecrübe Paylaşım Etkinliği’ düzenlendi. Programa; konuşmacı olarak Eğitimci Erhan Köçer katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü özel öğretmen tecrübeleriyle ve öğretmen eserleriyle taçlandırmak amacıyla Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okulu, Eğitimci Erhan Köçer'in konuşmacı olarak yer aldığı “Tecrübe Paylaşımı” konulu etkinlik gerçekleştirdi.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe okul idaresi ve öğretmenler katıldı. Etkinlikte Eğitimci Erhan Köçer, bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Köçer, katılımcı öğretmenlere ‘İrili Ufaklı Hisler’ adlı şiir kitabını imzalayarak hediye etti. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum