Advert
as

Kurban Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Kurban Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde Kurban Bayramı büyük bir coşkuyla idrak edildi. Vatandaşlar Bayram Namazını müteakip mezarlıklara akın ettiler. Daha sonra akraba ve komşu ziyaretlerinde bulundular.

 

 

 

 Bayram Namazı kılındıktan sonra cami çıkışında bayramlaşma başladı. Daha sonra mezarlık ziyaretlerinde bulunan Solhanlılar, kabristan ziyaretlerinin akabinde akraba ve komşu ziyaretleri ile bayramlaşmaya devam ettiler.

Öte yandan Kurbanlıklarını alan çoğu vatandaş ise Solhan Belediyesi’ne ait mezbahada kurbanlarını kesmek için sıra bekledi. Ellerindeki poşetleri doldurmak için yarışan çocuklar şekerin yanı sıra kurban eti toplamak için de çaba gösterdiler. Hasta ve akraba ziyareti gerçekleştirilen bayramda Solhanlılar, kurban ibadetini de yerine getirip bir kurban bayramını daha geride bıraktılar.

Resmi Bayramlaşma Öğretmen Evinde Yapıldı

Öğretmen Evi bahçesinde yapılan resmi bayramlaşmaya ise İlçe kaymakamı Fatih Okumuş başkanlığında protokol üyeleri ile birlikte bayram tebriklerini kabul etti.

Protokol ile bayramlaşmaya, İlçe kaymakamı Fatih Okumuş, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Değiş, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş,  Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Kurum Amirleri, siyasiler, Esnaf ile ilçe halkı katıldı.

Bayramlaşma, yapılan İlçe Emniyeti ve Jandarma ziyareti ile sona erdi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum