Advert
as

ONLİNE EĞİTİM KARTLARI ÖĞRENCİLERE TESLİM EDİLDİ

ONLİNE EĞİTİM KARTLARI ÖĞRENCİLERE TESLİM EDİLDİ

Gençleri geleceğe hazırlamak amacıyla yapay zeka destekli online eğitim kartları, Solhan Belediyesinin katkılarıyla okullara teslim edildi.

Solhan Belediyesi ile Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren dört yıl süreyle geçerli olacak "Eğitimde İş Birliği" protokolü kapsamında Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesindeki öğrencilere, Solhan Belediyesi katkılarıyla online eğitim kartları verildi.

Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada,” Solhan Belediyesi tarafından geleceğin teminatı gençlere destek olmak amacıyla yapay zeka destekli online eğitim projesi hayata geçirildi. Okul idaresi tarafından öğrencilere online eğitim kartları verildi. Desteğinden dolayı Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'a teşekkür ederiz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum