Advert
as

ŞENOCAK’TAN “DAVAMIZ KUDÜS”KONFERANSI

ŞENOCAK’TAN “DAVAMIZ KUDÜS”KONFERANSI

İlim ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) Kurucu Başkanı İhsan Şenocak, Bingöl’de İHH tarafından düzenlenen “Davamız Kudüs” adlı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Bingöl İHH tarafından “Davamız Kudüs” konferansı düzenlendi. Konferansa, İlim ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) Kurucu Başkanı İhsan Şenocak konuşmacı olarak katıldı.

Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansın açılış ve selamla konuşmasını yapan Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, katılımcılara teşekkür ederek kısaca konferansla ilgili bilgi verdi.

Konferansta konuşan İhsan Şenocak, Filistin ve Kudüs’un tarihi sürecini değerlendirdi. Şenocak, Filistinlilerin haklı davasının her zaman arkasında olacaklarını vurguladı.

Şenocak,“Gazze’yi Müslüman olduğu için vuruyorlar. Allahu Ekber dedikler için vuruyorlar. Allahu Teâlâ bu zor imtihanda mümin ile münafığı birbirinden ayırır. Kimler Allah yolunda can verecek, kimler Ahmed Yasin olacak, kimler İzzetin Kassam olacağını belirler. Allah sizin cihadınızı zayi etmez. Kassam mücahitlerin çoğu hafız. Kassam mücahitlerinin 7 Ekim sabahındaki operasyonu Netanyahu’yu şaşırttı. Amerikan, İngiliz, Fransız başkanları kalkıp israilin yardımına koştular. İsrail Amerika’yı veya bütün dünyayı arkasına alsa da Akdeniz conilere mezar olacak, siyonistlere mezar olacaktır. Hazırlanın kardeşlerim, Allah’a yardım ederseniz Allah’ta yardım edeceğini vaad ediyor. Kardeşlerim, evlerinizi İslam evlerine çevirin. Çok çalışmamız gerekiyor. Kudüs’ün fethine hazırlanalım. İnşallah Mescidi Aksa’da fetih namazını kılacağız.”dedi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum