Advert
as

YALÇIN, AK PARTİ'YE BAŞVURUDA BULUNDU

YALÇIN, AK PARTİ'YE BAŞVURUDA BULUNDU

31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti’de aday adaylıkları sürüyor. Finans ve Muhasebe Uzmanı Aydın Yalçın, İl Genel Meclis Üyeliği için başvurusunu yaptı.

AK Parti’de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık süreci devam ederken, uzun yıllar aktif siyasetin içinde olan Finans ve Muhasebe Uzmanı Aydın Yalçın, Cuma günü İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu tamamladı.

Geçtiğimiz hafta sona eren Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurularının ardından, AK Parti’de İl Genel ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylık başvuruları başlamıştı. Uzun yıllar aktif olarak siyasetin içinde yer alan Aydın Yalçın, İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığına başvurdu.

Yalçın," Toplumsal istişarelerimiz sonucu AK Parti'den İl Genel Meclis üyeliği adaylığı için müracaatımızı yaptık. Kararımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

 Aydın Yalçın Kimdir?

1973 tarihinde Solhan Kale köyünde doğdu. Evli, 4 çocuk babası olup ilk ve orta öğrenimini Solhan YİBO, lise öğrenimini Osmaniye Ticaret Meslek Lisesinde, Ön lisans Fırat Üniversitesi, Lisans Anadolu Üniversitesi ve Yüksek Lisansını THK Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalı bölümünde tamamlamıştır. 1997-2013 tarihleri arasında Adalet Bakanlığı bünyesinde devlet memurluğunu yapan Yalçın, 2014 Mahalli idareler seçimleri nedeniyle 2013 yılında görevinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma partisinden Solhan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvuruda bulunmuştur. Adayların belirlenmesinden sonra görevine dönmeyerek Özel Sektörde Finans ve Muhasebe uzmanı olarak halen çalışmaya devam ederken aynı zamanda iş adamıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum