Advert
as

BİNGÖL’DE ÖRNEKLİK TEŞKİL EDEN BOYKOT

BİNGÖL’DE ÖRNEKLİK TEŞKİL EDEN BOYKOT

Bingöl Saray Mahallesi'nden bir esnaf, işyerinin önüne "İşgalci israili Boykot Et" yazılı branda açtı. Yapılan katliama yönelik kınama anlayışını eleştirerek, Gazze'de yaşanan katliamdan dolayı işgalcilerin ürünlerine boykot çağrısı yaptı.

Esnaflığın, yalnızca ticari değil; insani yönünün de olduğunu belirten market sahibi Fatih Gören, yapılan boykotun İslami ve insani olduğunu dile getirerek, "Bizler Müslümanız, kardeşlerimize yapılan bu zulmü elbette insani ve vicdani olarak kabul edemeyiz." dedi.

"TİCARETİ, KAZANÇ DUYGUSUNU, HER ŞEYİ BİR TARAFA BIRAKMAMIZ LAZIM"

AVM önüne "İşgalci israili Boykot Et" yazılı branda açan Gören, "Ticareti, kazanç duygusunu, her şeyi bir tarafa bırakmamız lazım. Bir taraftan zalimlere ekonomik destek verirken diğer tarafta öldürülen mazlumlar için ağlamak ve yakarışta bulunmak büyük bir çelişkidir." diyerek tepkisini dile getirdi.

"RIZKIN ALLAH TARAFINDAN GELDİĞİNE İMAN ETMİŞİZ, İNANMIŞIZ"

Olumlu ve olumsuz dönütler aldığını ve bütün olumsuzluklara rağmen boykotunu sürdüreceğini belirten Gören, "Yani müşterilerin tepkisi olumlu da var olumsuz da var. Olumsuzlar hiç umurumda değil. Evet yani nereden istiyorlarsa alabilirler. Hiçbir şekilde bir zerre kadar bir tereddüt duymuyorum. Çünkü rızkın Allah tarafından geldiğine iman etmişiz, inanmışız. Elhamdülillah." ifadelerine yer verdi.

"ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR DOMATES, EKMEK YERİM"

Boykota kayıtsız kalmamanın insani bir tepki olduğunu belirten Gören, raflarda yer alan boykot ürünlerini iade edeceğini söyledi.

Gören son olarak esnafa şu çağrıda bulundu: "Yani bu boykota karşı kayıtsız kalmamaları gerekiyor. Yani ticareti bir tarafa ben kendi için söyleyeyim. Ömrümün sonuna kadar domates, ekmek yerim. Yalnız ben bu insanların ticaretiyle bunlarla ticaret yapmak istemiyorum. O kadar açık ve net. Yani gerçekten içimiz kan ağlıyor."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum