Advert
as

AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI

AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI

Solhan Merkezde faaliyet gösteren Aile Sağlığı Merkezi, hasarlı bina incelemesinde acil yıkım kararı nedeniyle Yeşilova Mahallesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Aile Sağlığı Merkezi, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Yeşilova Mahallesinde yeni yapılan binasına taşınarak hasta kabul etmeye başladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen ilimizde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yapılan hasar tespit çalışmalarında Solhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve aynı zamanda Aile Hekimliğinin hizmet verdiği binanın da aralarında bulunduğu il geneli 6 sağlık merkezine acil yıkım kararı çıkmıştı. 2022 yılında temeli atılan Yeşilova Mahallesi 5 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu tamamlandı.

Solhan İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Aile Sağlığı Merkezi komple Yeşilova Mahallesinde yeni yapılan binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum