Advert
as

Derneklerden Teröre Tepki

Derneklerden Teröre Tepki

Bingöl Vatansever Köy Korucular Derneği ile Vatansever Bingöl Solhan Aşireti Derneği Solhan’da terörü telin etti.

 

 

Bingöl Vatansever Köy Korucular Derneği ile Vatansever Bingöl Solhan Aşireti Derneğinin düzenlediği teröre tepki basın açıklamasına Erzurum’da faaliyet gösteren Ergenekon Ocakları Derneği de katıldı.

 

Bu topraklarda binlerce şehit verildiğini ve her gün şehit haberleri aldığımızı belirten Bingöl Vatansever Köy Korucular Derneği Başkanı Ali Haydar Yener, “Şehitler verildikçe, bu bölgede kan döküldükçe PKK bitmez. PKK ile mücadele ediyoruz denmesi samimi değildir. PKK'nın üzerine gidilmiyor. PKK’nın bilinçli bir şekilde devamını sağlıyorlar. Bunlar, perde arka tarafında işbirlikçileridir. Yüzeysel olarak milletimizin, toplumumuzun huzurunda birbirlerine taş atıyorlarsa da bu taş atmaları samimi değildir. Bunlar arkada birbirleriyle aynıdırlar, aynı anlayış içerisindeler. Bu anlayışların perde arkasını görmemiz lazım. Artık ABD- İsrail işbirlikçileri; PKK terör örgütünü bölgemizde çekmeli, defolup gitmelidirler. Bunlar def edilmeden bizlerin huzuru olmaz, kardeşliğimiz olmaz. PKK, dinsiz bir terör örgütüdür. Dinsiz bir terör örgütünün karşı olduğu İslamiyet’tir, dindir, inançtır, kardeşliktir, barıştır, huzurdur. Bu bölge insanının inanç şeklini bozmaya çalışan bir terör örgütüdür. Bunların arkasında büyük Yahudi güçleri vardır. Büyük bir İsrail oyunudur. Bölgemizde, toprağımızda büyük bir İsrail’i inşa etmek istiyorlar. Bu bölgede ecdadımızın kanları dökülmüştür. Ecdadımızın bizlere emaneti olan bu kutsal topraklarda kendi hain emellerini inşa etmek istiyorlar. Bu geçmiş yüz yılın bir hesabıdır. Bu hesabı bilinçli bir şekilde yapıyorlar. Yıllardır tüm Türkiye Kamu ve kuruluşlarında yerleştirilmiş, kadrolaştırılmış kadrolardır. Bunlar da PKK'nın devamıdır. Bunların amaçları temelde birdir. Bunların hepsinin yok olup gitmesi lazım. Amaçlarını görmemiz lazım. Biz halk olarak, millet olarak bunu görmezsek başımıza çok büyük felaketler gelecek. Kendilerini bize melek olarak gösterecekler ama onlar melek değildirler. Biz onları melek görüyoruz ama onlar felaketimizdir. Bunları görmek lazım.” İfadelerini kullandı.

 

Vatansever Bingöl Solhan Aşireti Dernek Başkanı Abdulkadir Erkmen, “Bizler; ülkemize, vatanımıza bağlıyız. Geçmişte Çanakkale'de; Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i hepimiz beraber savaşmışız. Bu ülke, bu vatan hepimizindir. Oynanan oyunlar dış ülkelerin oyunlarıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızı da eleştiriyorlar. Biz bunu; Solhan halkı olarak hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın oğlu Vakıf kurmuş, onu çekemiyorlar. Kendi çocuklarınızı eğlence yerleri ve kumarhanelerde eğlendiriyorsunuz bizim Cumhurbaşkanımızın oğlu vakıf kuruyor ülkesine ve vatanına hizmet ediyor Siz bunu çekemiyorsunuz.  Bu ülke; hepimizin, bu vatan; hepimizin. Teröre lanet etmek için birlik olalım. Cami hocalarımıza çekinmeden korkmadan dinin güzelliklerini anlatmaları konusunda vazife düşüyor. Biz birlik olursak terör örgütleri hiçbir zaman başaramayacaklar. Türkiye'de huzur istiyoruz ve terörün ismini Bingöl'de duymak istemiyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Erzurum Ergenekon Ocakları Dernek Başkanı Ayhan Yıldız ise selamlama konuşmasını yaptı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum