Advert
as

‘GENÇ MUHAFIZLAR’ YARIŞMASINDA KATKAT, İL İKİNCİSİ OLDU

‘GENÇ MUHAFIZLAR’ YARIŞMASINDA KATKAT, İL İKİNCİSİ OLDU

Bingöl’de Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yunus Emre Katkat il ikincisi oldu.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce planlanan Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında 14.12.2023 tarihinde Bingöl Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen meslekî yarışmalarda Bingöl il finallerinde Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında, Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Yunus Emre Katkat il ikincisi oldu.

Mesleki Yarışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan ve Bingöl Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde gerçekleştirilen  " Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmaları "  okulun  konferans salonunda büyük ilgi gördü.

Bingöl Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Servet Kılıç,  Bingöl İl Müftülüğünden Ali Barman ve Şakir Beki, Merkez İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Salcan, Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Abdulhafiz Seçkin’in Seçici Kurul olarak görev yaptığı yarışma sonunda dereceye girenler belirlendi:

GENÇ MUHAFIZLAR HAFIZLIK YARIŞMASINDA;

Ahmet Hasan Şimşek - 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yunus Emre Katkat - Solhan Şehit Emin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hüseyin Ali Çiftçi - Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

GENÇ BİLALLER EZAN OKUMA YARIŞMASINDA;

Miraç Avcil - Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yusuf Eryatan - Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi

Esat Tekin - 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi

GENÇ SADA KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA;

Mimar Sinan Ulcay - Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Emir Artan - Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ömer Faruk Bazencir - 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yarışmalarda üçüncü olan öğrencilere hediyelerini ve plaketlerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sadullah Eryatan tarafından takdim edildi. İkinci olan öğrencilere İl ÖNDER Temsilcisi Sadullah Arpa tarafından verildi. Yarışmalarda birinci olan öğrencilere ise İl Şube Müdürü Remzi Dinler tarafından plaketleri ve hediyeleri verildi.

Okul yönetimi tarafından dereceye giren öğrenciler ödüllendirdi.

Okul Müdürü İhsan Sönmez tarafından yapılan açıklamada, “2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, gerçekleştirilen meslekî yarışmalar Bingöl il finallerinde, okulumuz 11.Sınıf öğrencisi Yunus Emre Katkat, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında il ikinci olmuştur. Hem öğrencimize hem de bu başarıda büyük emeği olan ailesine, danışman öğretmenlerine ve okulumuz meslek dersi öğretmenlerine teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum