Advert
as

SOLHAN’DA ‘ÖĞRETMENLER ODASI BULUŞMALARI’

SOLHAN’DA ‘ÖĞRETMENLER ODASI BULUŞMALARI’

Milli Eğitim Bakanlığı Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, ‘Öğretmenler Odası Buluşmaları’ kapsamında Solhan’da görev yapan öğretmenlerle buluştu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından hayata geçirilen ‘Öğretmenler Odası Buluşmaları’ kapsamında Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Sayın Fethi Fahri Kaya ile Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek görüş, öneri ve beklentilerini dinledi.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi,“Bakanlığımıza bağlı Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Sayın Fethi Fahri Kaya, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Özel ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Orhan Buğrahan ile birlikte ilçemize ziyaret gerçekleştirdiler. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in öncülüğünde başlatılan Öğretmenler Odası Buluşmaları, Bakanlığımızın tüm yöneticileri tarafından Türkiye genelinde devam etmektedir. Bu kapsamda ilimizde bulunan Sayın Fethi Fahri Kaya beye, ilçemize yapmış olduğu ziyaretten dolayı tüm camiamız adına şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum